Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik do nauki zawodów kucharzoraz technik żywienia i usług gastronomicznychrealizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6(Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do właściwego korzystania z pomieszczeń, urządzeń i sprzętu do sporządzania i ekspedycji potraw i napojów. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN: 9788302135903
Producent
Kod produktu
112458
Autor
Marzanna Zienkiewicz
, Zienkiewicz Marzanna
Tytuł
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów cz. 3
, Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów Część 3 Wyposażenie zakładów gastronomicznych Podręcznik do nauki zawodu
Liczba stron
184
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
, WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.285
Wysokość produktu
24
Szerokość produktu
17
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię