Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Publikacja została przygotowana zgodnie z obecnie obowiązującą podstawą programową kształcenia w tym zawodzie oraz uwzględnia stan prawny na 16.10.2016 r.
EAN: 9788389184726
Producent
Kod produktu
227064
Autor
Anna Derbis, Lidia Linka
, Anna Derbis
, Lidia Linka
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie
, Żywienie i usługi gastronomiczne Część IV Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii
Liczba stron
248
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
Format-AB
Klasa
1
, 2
, 3
, 4
, wieloletnie
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.452
Wysokość produktu
24
Szerokość produktu
16.5
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię