Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II - D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl

Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II - D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl

35,00 zł
40,00 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 40,00 zł
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.
Dopuszczony do użytku szkolnego.

OD AUTOREK:
Szanowni Państwo,
decyzja o zakupie tego właśnie podręcznika, skierowanego do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów, niech będzie podyktowana świadomością jego wysokiej jakości, nowoczesności, merytorycznej zawartości, przystępności dla uczniów, metodycznego podejścia do tematów i ciekawych rozwiązań graficznych. Na walory skłaniające do wyboru tej właśnie publikacji, składają się także:
Aktualne treści wynikające zarówno ze zmian podstaw programowych jak i aktualizacji wiedzy merytorycznej.
Połączenie części towaroznawczej z technologiczną co znakomicie ułatwia realizację treści programowych bez konieczności poszukiwania oddzielnego podręcznika. Wyróżnienie części towaroznawczej nie tylko strukturalne, ale także kolorystyczne pozwalające na korzystanie z podręcznika także w szkołach, gdzie Towaroznawstwo jest realizowane jako samodzielny przedmiot.
Wprowadzenie na końcu każdej części zarówno towaroznawczej jak i technologicznej zestawu ćwiczeń i ich spisu na końcu podręcznika odpowiednio do rozdziałów, których dotyczą co ułatwia ich odszukanie, a przede wszystkim wybór ćwiczeń do konkretnych zajęć.
Nowatorskie podejście do tytułów podrozdziałów, zapisanych w postaci pytań, zachęcając do poszukiwania odpowiedzi, inspiruje i ułatwia rozwiązywanie konkretnych problemów.
Tak kompleksowego podręcznika w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych nie było dotąd na półkach księgarskich.

Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Podręcznik do Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem ukaże się w 3 częściach.
Planowany termin wydania cz. III: kwiecień 2016 r.


EAN: 9788389184665
Producent
Kod produktu
181578
Autor
D. Górecka, H. Limanówka
,
Danuta Górecka
,
Ewa Superczyńska
,
Halina Limanówka
,
Melania Żylińska-Kaczmarek
Tytuł
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II
,
Żywienie i usługi gastronomiczne Część 2 Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem Podręcznik
Liczba stron
336
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
Format-AB
Klasa
1
,
2
,
3
,
4
,
wieloletnie
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.625
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel