Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Zeszyt ćwiczeń do nauki zawodu technik hotelarstwa na poziomie technikum w zakresie kwalifikacji T.12 (Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie).
- Omawia zagadnienia związane z praktyczną stroną obsługi konsumenta.
- Pokazuje techniki serwowania potraw, nakrywania do stołu, zdobienia dań.
- Wprowadza terminy angielskie i francuskie używane w branży hotelarskiej i gastronomicznej.
- Wprowadza podstawy protokołu dyplomatycznego.
Zeszyt zawiera wiele wskazówek, ułatwiających wykonanie zadań, i liczne ilustracje, które pomagają w zrozumieniu omawianych treści i stanowią wzór do naśladowania przy nauce poszczególnych technik związanych z branżą hotelarską.
EAN: 9788302147340
Producent
Kod produktu
139777
Autor
Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Tytuł
Obsługa konsumenta ćw. REA
Liczba stron
192
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię