Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Od ponad dziesięciu lat zajmuję się kulinariami. Interesuje mnie historia, pochodzenie i symbolika jedzenia, ale także wszystko, co związane z jego wpływem na nasze samopoczucie oraz zdrowie. Chętnie śledzę i analizuję nowe trendy kulinarne.
Jednak nie tylko świetne składniki i dobra technika wpływają na smak podawanego jedzenia. Miłość, przyjaźń, oddanie to one sprawiają, że desery smakują wyjątkowo i pozostają w naszej pamięci na długo...
Autorka
Magdalena Tomaszewska-Bolałek badaczka kultury kulinarnej, kierownik Food Studies na Uniwersytecie SWPS, kulturoznawca i autorka nagradzanych książek (m.in.: Japońskie słodycze i Tradycje kulinarne Korei oraz Tradycje kulinarne Finlandii). Zajmuje się badaniami nad historią jedzenia, antropologią jedzenia, neurogastronomią, prognozowaniem trendów, dyplomacją oraz turystyką kulinarną. Od lat popularyzuje kulturę żywieniową poprzez spotkania, wykłady oraz warsztaty kulinarne. Prowadzi blog Kuchniokracja.
EAN: 9788327125453
Producent
Kod produktu
329706
Autor
Tomaszewska-Bolałek Magdalena
Tytuł
Kuchniokracja. Deserownik
, Kuchniokracja Deserownik
, Deserownik Kuchniokracja
Liczba stron
208
Stan
Nowy
Okładka
twarda
Wydawnictwo
Publicat Wydawnictwo
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię