Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Wędzić można tylko w wędzarni? Nic podobnego! Można także na grillu, w woku, w wędzarni stołowej, pod kloszem do wędzenia, w piekarniku czy nawet w puszce po ciastkach Tym, którzy nie boją się eksperymentować, autorka niniejszego poradnika prezentuje cały wachlarz różnych metod wędzenia.
Na czym polega wędzenie na zimno, na ciepło i na gorąco
Jak wędzić, co wędzić i w czym wędzić
Ponad 200 wyjątkowych i sprawdzonych przepisów na znakomite wędzonki
EAN: 9788379932825
Producent
Kod produktu
235609
Autor
Cosima Bellersen Quirini
, Bellersen Quirini Cosima
Tytuł
Wędzenie dla smakoszy
, Wędzenie dla smakoszy Ryby, mięso, warzywa, pieczywo, orzechy i inne
Liczba stron
128
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
Wydawnictwo Rea
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię