Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
W publikacji omówiono zagadnienia dotyczące surowców piekarskich oraz ich przechowywania. Opisano zboża wykorzystywane w piekarniach. Szczególną uwagę zwrócono na kwestie związane z transportem, przechowywaniem oraz oceną jakości mąki żytniej i pszennej. Podręcznik zawiera wiele ciekawostek, które dodatkowo poszerzają wiedzę ucznia. Dzięki bogactwu rysunków, przejrzystych schematów i zdjęć ułatwia przyswajanie wiedzy. Nauce sprzyjają też pytania i ćwiczenia praktyczne do wykonania w pracowni szkolnej. Publikacja pozwala przygotować ucznia do pracy zarówno w małej piekarni rzemieślniczej, jak i w dużym zakładzie produkcyjnym.
EAN: 9788302157097
Producent
Kod produktu
253839
Autor
Krystyna Jarosz
Tytuł
Magazynowanie surowców piekarskich T.3.1 WSiP
, Magazynowanie surowców piekarskich Podręcznik do nauki zawodu piekarz technik technologii żywienia T.3.1.
Liczba stron
128
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
, WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.204
Seria wydawnicza
Praktyczna Nauka Zawodu
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię