Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.
Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami.
Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.
EAN: 9788302167829
Producent
Kod produktu
241950
Autor
Anna Kmiołek
Tytuł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
, Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu
Liczba stron
192
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
, WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.298
Wysokość produktu
24.5
Szerokość produktu
17
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię