Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP - Anna Kmiołek

Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP - Anna Kmiołek

62,80 zł
59,80 zł
/ egz. brutto
Oszczędzasz 5% (3,00 zł).
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 49,28 zł
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik pomaga nabyć kompetencje wyszczególnione w Podstawie kształcenia w zawodach,czyli w umiejętnościach stanowiących podbudowę do kształcenia w zawodach: piekarz, cukiernik, wędliniarz, technik technologii żywności, technik przetwórstwa mleczarskiego, przetwórca ryb.
Znana i ceniona autorka w przystępnej formie przybliża przepisy obowiązujące w przemyśle spożywczym, szczególny nacisk kładąc na właściwe przygotowywanie receptur. Opisuje pożyteczne i szkodliwe działanie mikroorganizmów w przetwórstwie spożywczym, bardzo dokładnie omawia też temat bezpieczeństwa żywności.
Uczeń znajdzie tu również opisy maszyn i urządzeń stosowanych w gastronomii oraz kwestie związane z rysunkami technicznymi i schematami.
Wiele przykładów dokumentacji sanitarnej zgodnej z systemem HACCP pomaga opanować ten trudny, a zarazem ważny materiał.


EAN: 9788302167829
Producent
Kod produktu
241950
Autor
Anna Kmiołek
Tytuł
Podstawy gastronomii i technologii żywn. cz.2 WSiP
,
Podstawy gastronomii i technologii żywności Część 2 Podręcznik do nauki zawodu
Liczba stron
192
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
,
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.298
Wysokość produktu
24.5
Szerokość produktu
17
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel