Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.
EAN: 9788302150388
Producent
Kod produktu
172316
Autor
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska
, Agnieszka Tul-Kryszczuk
, Beata Bilska
, Beata Sawicka
, Hanna Górska-Warsewicz
Tytuł
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
, Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik
Liczba stron
192
, 216
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
, WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Klasa
1
, 2
, 3
, 4
, wieloletnie
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.335
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię