Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic

Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2 - Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska, Beata Sawic

44,25 zł
46,25 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 46,25 zł
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik przeznaczony do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, realizujący treści materiału zawartego w drugiej części kwalifikacji T.15.2 (Organizacja produkcji gastronomicznej).
Obejmuje tematy dotyczące planowania produkcji potraw i napojów, organizacji produkcji potraw i napojów, kontroli produkcji potraw i napojów, receptur i kart menu, kalkulacji cen potraw i napojów w gastronomii.
Staranny dobór treści pod względem merytorycznym i metodycznym wzbogacono ilustracjami, schematami, tabelami, rysunkami, co pozwala na szybkie i efektywne przyswojenie materiału.


EAN: 9788302150388
Producent
Kod produktu
172316
Autor
Hanna Górska-Warsewicz, Beata Bilska
,
Agnieszka Tul-Kryszczuk
,
Beata Bilska
,
Beata Sawicka
,
Hanna Górska-Warsewicz
Tytuł
Organizacja produkcji gastronomicz. Kwal. T.15.2
,
Organizacja produkcji gastronomicznej Podręcznik
Liczba stron
192
,
216
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
,
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Klasa
1
,
2
,
3
,
4
,
wieloletnie
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.335
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel