Format-AB
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.1 - Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
40,00 zł / egz.
Przygotowanie imprez i usług turystycznych cz.2 - Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
Zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. HGT.03. - Aleksandra Lewandowska
- Autorzy:
- ISBN:
Towaroznawstwo i przechow. żywności ćw. FORMAT-AB - Joanna Ewa Kowalska
24,96 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- ISBN:
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.9 - Wioletta Rutkowska
15,59 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- ISBN:
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.10 - Wioletta Rutkowska
22,14 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- ISBN:
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy... 2015-2019 - Jan Gawędzki, Małgorzata Kulczak, Józef Korczak,
34,00 zł / egz.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.V Działalność - Karol Krajewski (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (r
32,33 zł / egz.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.VI Zasady - A. Kołłajtis-Dołowy, K. Kozłowska, B. Pietruszka
49,00 zł / egz.
Zb. zadań i pytań z Olimpiady Wiedzy o żywieniu - Jan Gawęcki, Jolanta Czarnocińska, Józef Korczak,
32,00 zł / egz.
Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego TG.13 - Aleksandra Lewandowska
24,02 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii - Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)
- Autorzy:
- ISBN:
Hotelarstwo cz. III Działalność recepcji FORMAT-AB - Pod red. Beaty Sawickiej
- Autorzy:
- ISBN:
Hotelarstwo cz. IV Usługi żywieniowe FORMAT-AB - Pod red. Beaty Sawickiej
37,59 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Hotelarstwo cz. V Podstawy dział. przed. FORMAT-AB - Beata Sawicka (red.), Anna Sawicka-Muchewicz (red
36,04 zł / egz.
Obsługa turystyczna cz.III Organizacja imprez..T.3 - Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
34,18 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Obsługa turystyczna cz.II Organizacja imprez.. T.2 - A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska
- Autorzy:
- ISBN:
Obsługa turystyczna cz.I Organizacja imprez... T.1 - A. Swastek, D. Sydorko-Raszewska
34,18 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Hotelarstwo cz. I Organizacja pracy T.1 FORMAT-AB - Pod red. Beaty Sawickiej
33,26 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hot. FORMAT-AB - Pod. red. Beaty Sawickiej i Moniki Świątkowskiej
29,00 zł / egz.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.II - D. Górecka, H. Limanówka, E. Superczyńska, M. Żyl
40,00 zł / egz.
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.IV Wyposażenie - Anna Derbis, Lidia Linka
40,00 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1 - Joanna Ewa Kowalska
32,00 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.2 - Joanna Ewa Kowalska
32,00 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Pracownia Hotelarska. Kwalifikacja HGT.03. ćw. - Aleksandra Lewandowska
46,00 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.14 - Agnieszka Swastek, Dorota Sydorko-Raszewska
30,49 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Hotelarstwo cz. II Organizacja pracy T.2 FORMAT-AB - Pod red. Beaty Sawickiej
34,18 zł / egz.
- Autorzy:
- ISBN:
Żywienie i usługi gastronomiczne cz.III - Danuta Górecka, Halina Limanówka, Ewa Superczyńsk
37,00 zł / egz.
Zb. zadań przyg. do egz. potw. kwalif. T.15 cz.1 - Elżbieta Żochowska
24,02 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN:
Przedsiębiorstwo gastronomiczne FORMAT-AB - Anna Grontkowska
32,52 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN:
Towaroznawstwo spożywcze FORMAT-AB - praca zbiorowa pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
40,00 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN:
Technol. żywności cz.2 - Technologie kierunkowe T1 - Ewa Czarbniecka-Skubina
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN:
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 - pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN:
Ekonomika i organizacja w gastronomii FORMAT-AB - Anna Grontkowska, Bogdan Klepacki
25,87 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN:
Urządzanie zakładów gastronomicznych... FORMAT-AB - Wojciech Hoszek
20,44 zł / egz.
- Rok wydania:
- Strony:
- Autorzy:
- Oprawa:
- Format:
- Klasa:
- ISBN: