Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.
EAN: 9788302167775
Producent
Kod produktu
249723
Stan
Nowy
Autor
Alina Janocha
, Barbara Biesiada-Drzazga
Liczba stron
240
Wydawnictwo
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2
Okładka
miękka
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.365
Wysokość produktu
0
, 23
Szerokość produktu
16
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię

