Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.2 R.3.2 WSIP - praca zbiorowa

Prowadzenie produkcji zwierzęcej cz.2 R.3.2 WSIP - praca zbiorowa

Rok wydania: 2017
Strony: 400
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
64,80 zł
66,80 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 66,80 zł
Dodaj do listy zakupowej
Możesz kupić także poprzez:
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Nowoczesny podręcznik do nauki zawodów technik rolnik, technik agrobiznesu i rolnik. W części 2. omówiono hodowlę trzody chlewnej, owiec, kóz, drobiu i koni. Duży nacisk położono na odpowiedni dobór rasy zwierzęcia w celu osiągniecia pożądanych efektów hodowli. Dokładnie opisano też kierunki użytkowania zwierząt. Skrótowo scharakteryzowano sprzęt jeździecki i uprzęże.
Publikacja wprowadza w podstawowe zagadnienia związane z wykorzystaniem produktów pochodzenia zwierzęcego mleka, wełny, skór, mięsa, tak by przyszły rolnik mógł racjonalnie zaplanować produkcję w swoim gospodarstwie. Omawia także produkcję ekologiczną zawiera wiele cennych wskazówek dotyczących doboru ras zwierząt pod kątem ich hodowli w gospodarstwie ekologicznym.


EAN: 9788302167775
Producent
Kod produktu
249723
Stan
Nowy
Autor
Alina Janocha
,
Barbara Biesiada-Drzazga
Liczba stron
240
Wydawnictwo
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Prowadzenie produkcji zwierzęcej Podręcznik Część 2
Okładka
miękka
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.365
Wysokość produktu
0
,
23
Szerokość produktu
16
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel