Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Przykładowe zagadnienia poruszone w książce:
Definicje i określenia,
Wytyczne Rady Europy,
Ocena stanu odżywienia,
Ocena zapotrzebowania na składniki odżywcze,
Zespół Leczenia Żywieniowego,
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w szpitalu,
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w opiece długoterminowej,
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w opiece paliatywnej,
Żywienie dojelitowe i pozajelitowe w domu pacjenta,
Leczenie żywieniowe u dzieci, w chirurgii i intensywnej terapii,
Zasady wytwarzania centralnego dostępu żylnego, postępowania w ostępem do przewodu pokarmowego, z obwodowym i centralnym dostępem żylnym,
Przygotowanie mieszanin do żywienia pozajelitowego,
Postępowanie w powikłaniach,
Podstawy prawne i dokumentacja leczenia żywieniowego.
EAN: 9788393652785
Producent
Kod produktu
373598
Autor
praca zbiorowa
Tytuł
Standardy żywienia dojelitowego i pozajelitowego
Liczba stron
104
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
Scientifica
, inne
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię