Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 1 kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia). Prezentuje wiedzę i uczy umiejętności potrzebnych do komponowania diety w zależności od potrzeb różnych grup ludności, zasad planowania wyżywienia i organizacji żywienia z uwzględnieniem żywienia dietetycznego w świetle nowego systemu dietetycznego. Wiedza teoretyczna wsparta jest licznymi przykładami, ćwiczeniami i kolorowymi ilustracjami wskazującymi sposoby praktycznego jej wykorzystania.
EAN: 9788302134814
Producent
Kod produktu
106511
Autor
Hanna Kunachowicz, Irena Nadolna
Tytuł
Zasady żywienia człowieka w.2013 WSiP
Liczba stron
304
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię