BHP w branży gastronomicznej WSiP - Piotr Dominik

BHP w branży gastronomicznej WSiP - Piotr Dominik

67,80 zł
69,80 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 69,80 zł
Dodaj do listy zakupowej
Możesz kupić także poprzez:
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik omawia prawne regulacje dotyczące bezpieczeństwa i higieny pracy. Przedstawia fizjologiczny aspekt pracy. Dokładnie charakteryzuje ryzyko związane z praca w branży gastronomicznej. Omawia szkodliwość poszczególnych grup mikroorganizmów. Przedstawia zasady udzielania pierwszej pomocy. Szczegółowo omawia zagadnienia dotyczące bezpieczeństwa żywności, w tym przedstawia wnikliwą charakterystykę zagrożeń biologicznych. Prezentuje zasady organizacji stanowisk pracy i przestrzennego układu zakładu gastronomicznego. Omawia zasady higieny w trakcie całego procesu technologicznego w zakładzie gastronomicznym. Publikacja kładzie także nacisk na przepisy przeciwpożarowe i proekologiczne nastawienie w działalności zakładów gastronomicznych.


EAN: 9788302157400
Producent
Kod produktu
208467
Autor
Piotr Dominik
Tytuł
BHP w branży gastronomicznej WSiP
,
BHP w branży gastronomicznej
Liczba stron
216
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
,
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Klasa
1
,
2
,
3
,
4
,
wieloletnie
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.334
Wysokość produktu
24
Szerokość produktu
17
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel