Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.2 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara

Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.2 WSiP - Anna Kmiołek-Gizara

76,60 zł
77,60 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 77,60 zł
Dodaj do listy zakupowej
Możesz kupić także poprzez:
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny

W podręczniku omówiono zagadnienia zawarte w opisie kwalifikacji TG.07. Skoncentrowano się na przedstawieniu grup surowców i sposobów ich przetwarzania w trakcie przygotowywania produktów i półproduktów gastronomicznych. Wybrana przez autorkę metoda przekazywania wiedzy umożliwia uczniowi zdobycie wszystkich niezbędnych informacji o danym surowcu i jego wykorzystaniu kulinarnym. Na końcu podręcznika znajdują się wybrane receptury. Oddzielenie części teoretycznej od ćwiczeń praktycznych ułatwia uczniowi przygotowanie się do poszczególnych części egzaminu potwierdzającego kwalifikację w zawodzie.

Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Zaprezentowano tu podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim.



EAN: 9788302173608
Producent
Kod produktu
278633
Autor
Anna Kmiołek-Gizara
Tytuł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.2 WSiP
,
Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 2
Liczba stron
680
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
,
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel