Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik jest dostosowany językowo i merytorycznie do wieku odbiorcy. Przedstawiono tu podstawową terminologię techniczną stosowaną w branży gastronomicznej, w przypadku terminów obcojęzycznych wskazano ich poprawną wymowę. Podręcznik zawiera wykaz najważniejszych terminów i pojęć branżowych w językach polskim, angielskim i niemieckim.
EAN: 9788302173592
Producent
Kod produktu
278630
Autor
Marzanna Zienkiewicz
Tytuł
Sporządzanie potraw i napojów Kw. TG.07 cz.1 WSiP
, Sporządzanie potraw i napojów Kwalifikacja TG.07 Podręcznik Część 1
Liczba stron
456
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
, WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię