Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Publikacja omawia również zagadnienie związane z BHP systemy bezpieczeństwa w zakładach gastronomicznych (HACCP, GMP, GHP), KPS sposoby radzenia sobie z różnym typem gości, metody łagodzenia konfliktów, sposoby radzenia sobie ze stresem, oraz OMZ rolę lidera zespołu, specyfikę pracy zespołowej itp.
Liczne przykłady, wzory dokumentów, ilustracje i propozycje pracy projektowej sprawiają, że podręcznik nie tylko przygotuje do egzaminu, ale też do pełnego
i satysfakcjonującego życia zawodowego.
Oprócz słowniczka terminów w trzech językach (polskim, angielskim i niemieckim) publikacja zawiera też słowniczek podstawowych zwrotów, które mogą się przydać w obsłudze gości zagranicznych.
EAN: 9788302190674
Producent
Kod produktu
374391
Stan
Nowy
Liczba stron
480
Autor
Marzanna Zienkiewicz, Joanna Duda, Sebastian Krzywda
Wydawnictwo
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
ORGANIZACJA ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH. KWALIFIKACJA HGT.12. CZĘŚĆ 2
Klasa
wieloletnie
Okładka
miękka
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię