Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP - Agnieszka Kasperek, Marzanna Kondratowicz

52,90 zł
50,46 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 50,46 zł
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik do nauki zawodów technik żywienia i usług gastronomicznych oraz kucharz na poziomie technikum i szkoły zawodowej w zakresie kwalifikacji T.6 (Sporządzanie potraw i napojów). Prezentuje urządzenia stosowane w branży gastronomicznej, zarówno te najbardziej popularne, jak i te, które zostały oparte o najnowszą technologię i dopiero wchodzą do powszechnego użytku. Wskazuje błędy najczęściej popełniane w obsłudze urządzeń.Podręcznik przybliża zagadnienia związane BHP i szczegółowo przedstawia reguły udzielania pierwszej pomocy. Przygotowuje ucznia do pracy w różnych zakładach gastronomicznych.

EAN: 9788302147364
Producent
Kod produktu
133052
Autor
Agnieszka Kasperek
Tytuł
Wyposażenie i zasady bezp. w gastronomii REA-WSiP
Liczba stron
384
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel