Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii - Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)

Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii - Ewa Czarniecka-Skubina, Dorota Nowak (red.)

59,00 zł
64,00 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 64,00 zł
Dodaj do listy zakupowej
Możesz kupić także poprzez:
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny


EAN: 9788389184351
Producent
Kod produktu
64711
Autor
Ewa Czarniecka-Skubina
,
praca zbiorowa
Tytuł
Technol. żywności cz.1 - Podstawy technologii
,
Technologia żywności Część 1 Podstawy technologii żywności
Liczba stron
360
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
Format-AB
,
inne
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.675
Wysokość produktu
24
Szerokość produktu
17
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel