Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych).
EAN: 9788389287472
Producent
Kod produktu
8831
Autor
Ewa Superczyńska
, Melania Żylińska-Kaczmarek
Tytuł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
, Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Część 1
Liczba stron
144
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
, eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię