Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2 - Ewa Superczyńska, Melania Żylińska-Kaczmarek

Rok wydania: 2007
Strony: 144
Oprawa: broszurowa
Format: B5
Klasa: ZSZ 1, 1
23,00 zł
25,00 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 25,00 zł
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Doskonałe materiały, które mogą być wykorzystywane do opanowania i utrwalenia wiadomości, a także jako sprawdziany wiedzy i ...książka kucharska z dobrymi, nietypowymi recepturami. Zeszyty zawierają zestawy zadań, dotyczące: w cz. 1: produktów spożywczych, produkcji gastronomicznej, zastosowania warzyw, grzybów, owoców, mleka, jaj, mąki i kasz w technologii gastronomicznej. Obejmuje również techniki sporządzania zup i sosów oraz ciast. W każdym temacie zamieszczono różne typy zadań testowych pomagających w przygotowaniu do egzaminu zawodowego.
Zeszyt przeznaczony jest dla uczniów uczących się w zawodzie kucharz małej gastronomii, ale może być wykorzystywany w nauczaniu innych zawodów gastronomicznych, także na poziomie technikum (np. kucharz, kelner, technik żywienia i gospodarstwa domowego, technik organizacji usług gastronomicznych). 

EAN: 9788389287472
Producent
Kod produktu
8831
Autor
Ewa Superczyńska
,
Melania Żylińska-Kaczmarek
Tytuł
Techn. gastron. z towar. w pytaniach cz.1 eMPi2
,
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach. Część 1
Liczba stron
144
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
inne
,
eMPi2 Mariana Pietraszewskiego
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel