Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 - pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny

Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2 - pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny

Rok wydania: 2012
Strony: 300
Oprawa: broszurowa
Format: 17x24 cm
59,00 zł
58,00 zł
/ egz. brutto
Oszczędzasz 2% (1,00 zł).
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 45,28 zł
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny

Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Dopuszczony do użytku szkolnego w 2012 roku.

EAN: 9788389184375
Producent
Kod produktu
80845
Autor
pod red. Ewy Czarnieckiej-Skubiny
,
praca zbiorowa
Tytuł
Technol. żywności cz.3 - Technologie kierunkowe T2
,
Technologia żywności cz.3 Technologie kierunkowe tom 2 podręcznik
Liczba stron
300
Stan
Nowy
Okładka
miękka
Wydawnictwo
Format-AB
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.581
Wysokość produktu
24
Szerokość produktu
17
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel