Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. - Katarzyna Kocierz

Technika w produkcji cukierniczej. Wyroby cukiern. - Katarzyna Kocierz

60,70 zł
63,70 zł
/ egz. brutto
Najniższa cena z ostatnich 30 dni: 63,70 zł
Dodaj do listy zakupowej
Możesz kupić także poprzez:
Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny

Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).

Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:

  • posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
  • dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
  • dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych.

W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu  BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).

Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.



EAN: 9788302147371
Producent
Kod produktu
139778
Stan
Nowy
Autor
Katarzyna Kocierz
Liczba stron
288
Wydawnictwo
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Okładka
miękka
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.43
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:
pixel