Łatwy zwrot towaru w ciągu 14 dni od zakupu bez podania przyczyny
Podręcznik do nauki zawodów technik technologii żywności oraz cukiernik. Realizuje treści z zakresu drugiej części kwalifikacji T.4 (Wytwarzanie wyrobów cukierniczych).
Zagadnienia omawiane w podręczniku to m.in.:
- posługiwanie się sprzętem i aparaturą kontrolno-pomiarową stosowaną w magazynach surowców cukierniczych,
- dobieranie maszyn, urządzeń i drobnego sprzętu cukierniczego do produkcji wyrobów cukierniczych,
- dobieranie urządzeń do przechowywania wyrobów cukierniczych.
W podręczniku znajdują się również zagadnienia z zakresu BHP oraz treści dotyczące PKZ (np. interpretacja rysunków technicznych oraz schematów maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji wyrobów spożywczych, posługiwanie się instrukcjami obsługi oraz dokumentacją technologiczną).
Podręcznik został wzbogacony licznymi ilustracjami i schematami przedstawiającymi najnowsze maszyny, urządzenia oraz sprzęt cukierniczy.
EAN: 9788302147371
Producent
Kod produktu
139778
Stan
Nowy
Autor
Katarzyna Kocierz
Liczba stron
288
Wydawnictwo
WSIP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Tytuł
Technika w produkcji cukierniczej Podręcznik Tom 1 Technik technologii żywności cukiernik T.4
Rodzaj
tradycyjny podręcznik
Okładka
miękka
Waga produktu z opakowaniem jednostkowym
0.43
Zapytaj o produkt
Napisz swoją opinię